Despre Imobil

Despot Vodă - Residence

O bijuterie arhitecturală cu caracteristici unice!

Noi prețuim stilul, tot ce este solid, de aceea am realizat o construcție cu valoare arhitectonica deosebita, o bijuterie arhitecturală menită să înfrumusețeze patrimoniul construit și să reziste sute de ani.

Despot Vodă Residence are o structură de rezistență extrem de solidă, prevazută să reziste la un grad de seismicitate de peste 9 grade pe scara Richter. Structura de rezistență este de tip Radier general, cu stâlpi, diafragme, cadre și planșee din beton armat superior, clasa C25/30 (utilizat pentru construcția podurilor și autostrăzilor), având un grad de armare ridicat – BST500S, conform celor mai exigente standarde de proiectare și execuție.

Despot Vodă Residence este un imobil de Clasa Energetica A, izolat cu polistiren expandat de 10 cm, clasa superioara EPS 80. Toată zidăria imobilului, atât cea exterioara cat și cea de compartimentare a apartamentelor este realizată din cărămida Porotherm.

AVANTAJE DESPOT VODĂ - RESIDENCE

Rezistența și Arhitectura

Structura de rezistență și arhitectura sunt punctele noastre forte.

Responsabilitate și Respect

Responsabilitate și respect față de cumpărători.

Design Unic

O construcție cu valoare arhitectonica deosebita.

Calitate Superioară

Toate materialele folosite pentru finisaje sunt de calitate superioară, gândite și executate în detaliu, pentru a vă pune la dispoziție un cămin desăvârșit.

Poziționată Perfect

În vecinătate se află Parcul Grădina Icoanei, Veranda MALL, Piața Gemeni, Grădinițe, școli, centre comerciale, bănci, etc. Despot Vodă Residence se află la 3 minute de centrul orașului.

Reducerea Costurilor

Toate apartamentele dispun de centrală proprie și încălzire prin pardoseala, astfel încât costurile cu încălzirea vor fi reduse la jumătate.